Dobrodošli u Vrnjačku Banju i Hotel Lider S Dobrodošli u Vrnjačku Banju i Hotel Lider S Dobrodošli u Vrnjačku Banju i Hotel Lider S

Kongresni turizam

Konferencijska sala, opremljena najsavremenijim audio i video uređajima, je prostor koji svakako oplemenjuje i upotpunjuje ponudu hotela “Lider S”, a iz koje se pruža najlepši mogući pogled na panoramu Vrnjačke Banje.

Pogodna je za održavanje seminara, kongresa, tim bilding skupova i svih drugih vidova obuka i treninga, a terasa koja se nalazi uz nju pruža mogućnost organizovanja koktela, proslava, kafe pauza i dr. u neponovljivom ambijentu.

NAPOMENA:

Raspored i broj sedenja u konferencijskoj sali je ostvariv na nekoliko načina, u zavisnosti od potreba organizatora.

 

Wellness

Obzirom na brzinu prvog i najboljeg wellnes centra u Srbiji, Fons Romanus udaljenog svega stotinjak metara od hotela, svojim gostima najtoplije preporučujemo korišćenje usluga baš ovog wellness centra.

 

Sportski turizam

Vrnjačka Banja i njena okolina pružaju idealne uslove za sportske pripreme, sportske igre, rekreaciju i sl. U neposrednoj blizini hotela “Lider S” nalaze se brojni sportski tereni kao što su sportska hala, gradski stadion, teniski tereni, gradski bazeni, tereni malih sportova i skijalište na Goču.